donderdag 4 oktober 2007

Yes!

Begin augustus was ik erg verdrietig omdat ik was stukgelopen met m'n arbeidsreintegratie.
Totaal onverwacht heb ik vandaag te horen gekregen dat ik - op verzoek van m'n chefs - toestemming krijg van de direktie om gedeeltelijk vanuit huis te gaan werken. Ik blijf 2x per week met de taxi naar Houten gaan, maar begin daarnaast straks heel voorzichtig met thuiswerken. Voorlopig zal ik niet veel kunnen omdat over 2 weken de Pijn-Management-behandeling gaat starten, en daar ben ik tot begin volgend jaar mee bezig. Het zal ook wel even duren voordat er hier thuis voorzieningen zijn geinstalleerd zodat ik bijvoorbeeld in het computersysteem kan werken.

Het is voor iedereen een experiment, en ik hoop dat het gaat lukken. Er zitten haken en ogen aan, maar hopelijk komen we daar uit. De verstandhouding met chefs en collega's is echt geweldig, en ik zou het doodzonde vinden als ik zou moeten verdwijnen. Even los van m'n eigen financiele situatie weet ik (en zie ik als ik in Houten ben) hoe mijn kennis en ervaring van pas komen, en ook heel erg gewaardeerd worden. Dat geeft 'n hartstikke goed gevoel. Dus ik ben heel blij vandaag. Taart en een ijsje vandaag om het te vieren .... mam is ook gelukkig!

8 reacties:

Anoniem zei...

Hoi Marga,
Gefeliciteerd met het goede nieuws! Ik hoop ook dat het allemaal gaat lukken.
Het is heel fijn als je gedeeltelijk thuis kunt werken. Ik doe het zelf al ruim een jaar.
Groetjes, ook aan je moeder en natuurlijk veel knuffels voor Ben, Joris en Coco!

Erica
Ps: Gaat het met Joris z'n diabetes nu goed?

vrijdag, oktober 05, 2007 10:43:00 AM  
marga zei...

Dag Erica, wat leuk je te "zien" !
Gaat het een beetje met jullie? Hoe is het met Lotje?

vrijdag, oktober 05, 2007 1:59:00 PM  
Anoniem zei...

Hoi Marga, ik stuur je binnenkort even een mailtje.
Lotje is helaas in oktober 2005 overleden aan een hartstilstand. Daarna is Nynke bij me komen wonen. Zij heeft chronische bronchitis. Misschien weet je het nu weer een beetje ;-)
Groetjes,
Erica

vrijdag, oktober 05, 2007 7:28:00 PM  
marga zei...

Oh Erica, ik weet het weer...hoe kon ik dat nou kwijt zijn? Maar we hebben ook al zo lang geen contact gehad, en zijn indertijd zo intensief met Lotje bezig geweest dat zij meteen in m'n hoofd kwam. Deze maand dus al weer 2 jaar geleden ...Maar inderdaad, je hebt toen Nynke gekregen (vond ik zo'n mooie naam).
Ik wacht je mailtje af.
groetjes en fijn weekend!

vrijdag, oktober 05, 2007 7:45:00 PM  
wendy zei...

Hey Marga,

Wat een ontzettend goed nieuws zeg! Thuiswerken zou natuurlijk echt perfect zijn, fijn dat dat zou kunnen. En natuurlijk is twee dagen op het kantoor werken ook lekker, om nog contact te houden. Echt heel fijn!

Liefs,
Wendy

vrijdag, oktober 05, 2007 10:07:00 PM  
Nadine zei...

Hoi Marga, wat een super goed nieuws! Gefeliciteerd!! Hopelijk komt het goed van de grond.
Het geduim heeft dus geholpen? :-D

Liefs Nadine.

vrijdag, oktober 05, 2007 10:23:00 PM  
marga zei...

Ja het geduim heeft dus geholpen. Allemaal hartelijk dank. Het is een lange weg geweest, en ik ben vooral ook het Jan van Breemen Instituut dank verschuldigd. En m'n chefs die hun nek voor me uitgestoken hebben zonder dat ik het wist.

vrijdag, oktober 05, 2007 10:50:00 PM  
Anoniem zei...

Hallo Marga,
Wat een goed nieuws, en wat een geweldige uitdaging voor je, echt goed hoor. Het zal vast een stukje rust geven en als het lukt allemaal, waar we natuurlijk vanuit gaan, dan is dat natuurlijk een geweldige overwinning.
Het moet je vleugels geven!
Groetjes Mieke.

zaterdag, oktober 06, 2007 9:04:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina