zaterdag 15 september 2007

shitterdeshit

Ik kan het niet uitstaan! Vanochtend had mam haar pillendoos gevuld, en had een pilletje op de grond laten vallen, dus riep ze meteen mij erbij om het op te pakken. Want dat kan ze niet meer zelf. Ik merkte dat ze de doos verkeerd gevuld had (blijkt dus dat ik dit voortaan moet controleren) en ik bood aan om dat later te corrigeren omdat ze duidelijk moe was. Laat ik nu potverdorie zelf een pil vallen .... ik zie hem rollen samen met een andere pil.... allebei een andere kant op. De ene kon ik zo oppakken, de andere is ONVINDBAAR ... grrrr..
Heb alles ondersteboven gekeerd, een tapijt van 2x3 meter met de hand afgetast n met een veger voorzichtig aangeveegd.....niets meer te vinden. Ik ht dat, pillen over de vloer. Mensen zeggen "katten eten dat heus niet op hoor" ... maar leer mij katten kennen, en dan vooral de mijne, de brokkenpiloten. Ik moet het opgeven, en maar hopen dat we dan geen van allen dat rotding kunnen vinden.

3 reacties:

nadine zei...

Oh, dat is zeker shit marga!! :-( Daar krijg je inderdaad de zenuwen van....
Ik duim voor je dat het ding zoekt blijft, totdat de stofzuiger 'em vind....

zondag, september 16, 2007 9:35:00 PM  
marijke zei...

Ik heb dat ook. Als ik een pil laat vallen moet ik hem vinden, je weet het nooit met die mormels. Ik heb pillen voor de hoge bloeddruk en dat wil je ook niet voor de katten.

maandag, september 17, 2007 11:07:00 PM  
marga zei...

Die pil is niet meer boven water gekomen. Vandaag gestofzuigd, onder de kast alles aangeveegd, pil (het is een plaspil) blijft onvindbaar. Hoe is het mogelijk...

maandag, september 17, 2007 11:20:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina