Mijn foto
Naam: marga

dinsdag 15 mei 2007

Coco is jarigOnze mooie zilvergrijze Coco is jarig vandaag!! ze is 12 geworden.
Altijd een beetje op zichzelf, maar toch steeds even voeling met me houdend, weet ze precies wat ze wel en niet wil, heeft behoorlijk haar op d'r tanden. Ze vindt het heerlijk om 's ochtends vroeg, als iedereeen nog slaapt, in haar eentje door het huis te gaan rennen....gewoon om te rennen. Of speelt met een muisje, met donderend geraas, hopend dat Ben haar niet zal horen omdat hij er anders met z'n grote neus bij wil zijn. Coco wordt overschaduwd door de twee katers en hun gezondheidsproblemen. Ze laveert overal tussendoor, en is vaak in mijn verhalen over mijn katten afwezig....lijkt het. Want weet wel: Coco is m'n liefie, mijn poezelzachte meiske......die 's avonds altijd naast me op de bank ligt....