Mijn foto
Naam: marga

maandag 14 mei 2007

Vreten en zoef zoef

Joris en Ben eten hartstikke goed. Voeren is een fluitje van een cent. Ik zou er heel blij mee moeten zijn, maar het is ironisch genoeg geen goed teken.

Joris is na een week op de verhoogde dosering insuline nog steeds niet aan de beterende hand. Heeft behalve een erg goede eetlust ook nog behoorlijk dorst. Ik zie hem vrij vaak drinken, en dus grote plassen doen. Het is niet heel vreselijk fout, maar zeker niet goed. Ik zorg dat hij niet méér voer krijgt dan de hoeveelheid waar hij stabiel op was. Maar dat kost soms wel een beetje moeite.

En Ben ...die eet vanaf het moment dat hij onder narcose werd kaalgeschoren bijna maniakaal, alsof zijn leven ervan af hangt....Ik snap er niks van: zijn urine test glucose negatief, dus geen diabetes. Hij krijgt momenteel meer voer, want hij is gewoonweg niet te houden... Maar ik weeg hem wel: sinds het scheren is hij 100 gram aangekomen terwijl hij nou juist zo lekker aan het afvallen was. Ik kijk het nog heel even aan...

Vanmiddag mijn sportrolstoel van zolder gehaald, en schoongemaakt. De banden stonden leeg, en lijken nogal poreus, en alles zat dik onder het stof. Morgen gaat hij mee naar mijn werk. Ik moet sinds mijn nieuwe werkzaamheden opeens de hele werkvloer over om met collega's te overleggen, en ik loop me een ongeluk. De stoel gaat uitkomst bieden.....zoef zoef zoef.....