maandag 21 mei 2007

Kattenkap

Ik las op een forum (Op Het Pleintje) een bericht over Finn, de prachtige Maine Coon kater van Helma Meulenbroek, die een spoedoperatie had ondergaan en nu weer herstellende is. De schitterende foto's trokken mijn aandacht. Die kap ....wat een aparte kap! Nog nooit gezien, en wat een verademing vergeleken met die witte stugge lampekappen waar bijna iedere kat compleet van in de stress schiet. Ik ga dit op m'n FLUTD-site zetten, met toestemming van Helma met foto's. De kap is verkrijgbaar bij de Rasclub Maine Coon. Klik in hun menu links op Informatie en gebruik het Bestelformulier om te bestellen.

En hier de foto's van die knappe Finn, die al weer babbels begint te krijgen. Ongelooflijk want hij was er bijna niet meer geweest. Als je op de foto klikt zie je hem groter.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hallo Margali,

Ik ben onder de indruk van die kap. Maar tevergeefs probeer ik op die site de kap te bestellen. Bij de rubriek informatie kan ik het niet vinden. Hopelijk kan je mij meer opweg helpen. Ik heb een Devon Rex poes met een auto-imuun ziekte. Ze zal de kap helaas vaker nodig hebben...

maandag, september 28, 2009 12:48:00 AM  
Blogger marga zei...

Hallo Anoniem, je geeft geen emailadres dus ik hoop dat je dit nog ziet. De website is nog steeds goed, maar nergens staat inderdaad waar (en of!) je die kap nog kunt bestellen.
Als je kijkt bij "Over ons"
http://www.rasclubmainecoon.nl/rmc01.htm dan zie je onderaan emailadressen staan. Ik meen me te herinneren dat ik indertijd de penningmeester gemaild heb.
Ik hoop dat je dit lukt. Bel ze anders even: de voorzitter is al heel lang aan deze rasclub verbonden en is heel aardig. Succes en heel veel sterkte met je katje!

maandag, september 28, 2009 6:30:00 AM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina