dinsdag 22 april 2008

Pijn-mismanagement

Ik heb weinig te zeggen de laatste weken. De dagen vormen een aaneenschakeling van pijn, erge pijn en hl erge pijn. Ik red het niet meer met de trukendoos die ik bij PijnManagement tot m'n beschikking heb gekregen .... en wat ik probeer heeft meestal niet het gewenste resultaat. Vooral m'n gebruik van pijnstillers maakt me niet blij, maar soms weet ik niet meer waar ik het zoeken moet. Afleiding, beetje beweging, allemaal goed maar niet lang vol te houden. Rusten gaat moeilijk; 's nachts word ik wakker van de pijn. M'n SI-gewricht is ontstoken, de bursitis in m'n heup is gelukkig redelijk op z'n retour, de kalkafzetting op de pees van m'n heup schijnt ook een flink aandeel in de pijn te hebben. Kortom: BALEN!

Ik ht het dat m'n gedachten zo overheerst worden door pijn. Er bestaat meer in dit leven. Zoals daar is: eindelijk echt thuiswerken!! Jawel: ik heb afgelopen weekend eindelijk toegang tot het computersysteem gekregen zodat ik nu echt aan de slag kan. Twee jaar voor gevochten.....waarschijnlijk betekent het de redding van m'n baan.

Enne ....als ik nou toch even aan het klagen ben: Benneke eet weer niet. En ik zie hem ook nog steeds niet plassen. Hij ligt lui uitgestrekt op m'n schoot, dus er is geen sprake van ongemak (ik doel op verstopping) maar ik zal blij zijn als ik straks een plas zie.

8 reacties:

Anonymous Nienke zei...

he gets, balen dat je zo veel pijn hebt en er niets lijkt te helpen
:-(
En Ben die zich ook duidelijk niet fit voelt ...
Gelukkig dat je binnenkort thuis mag gaan werken, maar kijk dan wel uit dat je niet te veel gaat doen he, gewoon met jezelf afspreken op welke tijdstippen je iets doet !
Moet je dan helemaal niet meer naar kantoor ?
groetjes Nienke (met 2 spugende katten in huis maar de oorzaak lijkt gevonden)

woensdag, april 23, 2008 10:43:00 PM  
Blogger marga zei...

Hi Nienke ....arme katjes van je! waarom spugen ze dan zo? gegeten van een plantje? Ben benieuwd....

Ben heeft gelukkig gisteravond laat een grote plas gedaan, vanochtend een kleintje, en nu net weer een normale plas. Die laatste heb ik opgevangen, en die ziet er perfekt uit. Geen bloed. OOk is hij gisteravond - na een half flesje Reaktiv - weer wat gaan eten. Vandaaag gaat dat ook al weer beter. Wat die dips te betekenen hebben? joost mag het weten. De oorzaak moet wisselend zijn (blaas, maag, tandvlees....)

Ik werk al sinds eind december gedeetelijk thuis, maar heel inefficient en gebrekkig met m'n eigen computer, omdat ik nog niet in het computersysteem kon inloggen. Sinds deze week kan dat wel, en nu kan ik echt aan de salg. Twee dagen naar Houten, en twee dagen thuis werken. Een dag betekent voor mij slechts 3.5 uur trouwens ;-)

Ook heb ik ontdekt dat ik met een paar oefeningen minder pijn lijk te hebben. Morgen met de manueel therapeut gaan bespreken.

Ik hoop dat je katjes weer snel een rustig maagje hebben...

woensdag, april 23, 2008 11:05:00 PM  
Anonymous Anoniem zei...

Vreselijk die pijn. Mijn vriendin gaat ook steeds slechter en kan van de pijn weinig doen. Nog wel werken maar verder is het afzien.
Fijn dat je nu kan thuiswerken en in het systeem kan, dat dat zo lang heeft moeten duren.
marijke

donderdag, april 24, 2008 3:33:00 PM  
Anonymous Nienke zei...

Ze zijn zo ziek geworden van hun eten !
Wsch iets mis gegaan met de verpakking in de fabriek of tijdens het transport, ik moet zeggen dat Royal Canin alle medewerking verleent, toppie ! Ik mail je het hele verhaal wel.
Hoe gaat het nu met Ben ?
Zelf proberen om niet meer dan 3,5 uur thuis te werken he, want het is o zo aanlokkelijk om de computer weer even aan te zetten als je denkt dat je iets vergeten bent of zo ...
Knuffel Nienke

vrijdag, april 25, 2008 8:06:00 PM  
Blogger Marloes zei...

Wat vervelend dat je z veel pijn hebt. Ik hoop echt dat het inmiddels wat beter met je gaat en wil je in ieder geval heel veel sterkte toe wensen.

zondag, april 27, 2008 10:41:00 AM  
Anonymous Maret zei...

Altijd pijn hebben moet vreselijk zijn. Ik zit hier misselijk en met keelpijn achter de pc en voel me al ellendig. Hopelijk dat het toch mogelijk is om het enigszins te managen meid. En wat goed dat je dan toch ook het positieve kunt blijven zien, thuiswerken. Heerlijk. Het zou tijd worden.

Liefs,
Maret

woensdag, april 30, 2008 8:16:00 AM  
Anonymous Anoniem zei...

Hoi! Via google kwam ik hier terecht. Ik heb vol bewondering gekeken hoe je je kat met een spuit zo gemakkelijk eten kan toedienen. Ik wil al je tips in acht nemen, maar het lijkt zoveel makkelijker dan het is. Mijn poes is ook al geruime tijd ziek en een paar dierenartsen en een kijkoperatie later zijn ze erachter dat zijn pancreas heel erg ontstoken is. ZO er dat er al zelfs eens tukje darm was aan het afsterven. Ze is nog een week ik behandeling geweest bij de DA, maar sinds gisteren is ze thuis. Ik moet haar 2 antiotica per dag geven, en nog 4 andere pillen + ze moet een heel blik voer naar binnen krijgen. Ik ben er vandaag echt de ganse dag mee bezig geweest. Het blik is nog niet leeg, maar ik kan het echt niet meer verder voor vandaag. Het beest is echt zo uitgeput. Het gaat echt niet van een leien dakje. Na 4 weken zou ze er weer bovenop zijn, maar dan moet ik alles strikt toepassen. Zijn er nog tips die jij me kan geven ivm bv pilletjes toedienen, of 'dwangvoederen'? Mijn kat is ook een schuwe kat dus... maakt het ook weer niet gemakkelijk.
Verder heel veel sterkte met je pijn, en met Ben!
Groetjes
Nancy

dinsdag, december 16, 2008 9:17:00 PM  
Blogger marga zei...

Nancy stuur me asjeblieft een email naar margadeboer@planet.nl
Ik gebruik dit weblog niet meer.
Als je geen contact wilt, kijk dan hier hoe ik met de spuit voer:
/nier-tips.html#DWANGVOEREN
en voor pillemn ingeven gebruik ik lege capsules:
/flutd-15.html#capsule

Overigens is Ben op 19 november jl ingeslapen, maar dat staat op m'n huidige weblog:
http://margali.wordpress.com/

Ik wens je veel sterkte en ik hoop van je te horen. Want ik kan je niet bereiken als je geen emailadres achterlaat.

dinsdag, december 16, 2008 9:39:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina