zaterdag 15 maart 2008

tik tik tik

Het waren een paar moeilijke dagen. Ben weigerde te eten, zat af en toe helemaal te trillen. Ik kon het niet plaatsen.... hij plaste nu wel normaal, maar wou gewoon echt niks eten, zelfs spuitvoeren werd opeens dwangvoeren. Gisteren besloot ik om het spuitvoeren vaker te gaan doen, steeds met een paar uur ertussen. Bovendien had hij de nieuwe pijnstiller gekregen. En warempel,rond 6 uur 's middags ging opeens het knopje om en ging hij eten. Gisteren een totaal nog van 32 gram, vandaag zit hij al op 70 gram en de dag is nog niet voorbij. Ik ben heel tevreden.

Wat me wel opvalt de laatste dagen is een vreemd tikkend geluid als hij loopt. Eerst dacht ik dat ze bij het nagels knippen er eentje hadden overgeslagen, maar nee .... het komt volgens mij uit z'n achterpoot. Nu vertelde Liesbeth dat ze op de rofo kon zien dat hij artrose heeft in z'n linkerknie....zou daar dat geluid uit kunnen komen vraag ik me af. En geeft die knie hem soms doorlopend pijn? want het is opvallend hoe goed hij opeens eet nu hij een goede pijnstiller krijgt.

Zusje Ineke is al weer een week terug naar Seattle ... langzamerhand zijn alle foto's van de diverse camera's binnen gekomen. Hier 2 leuke: van Coco die smachtend netjes zittend op de bank, zich afvraagt waarom niemand haar een likje geeft van het ijsje dat ze daar zitten te eten.....ze weet dat ze niet mag bedelen...

En mijn neef Clint en ik met onze "babies" .... Clint, die een heel speciaal plekje heeft in m'n hart.

1 reacties:

Anonymous Linda Schoone zei...

Hihi, leuke foto..ja je katten zijn toch ook je kids he! Toepasselijk.

Groetjes,

Linda

maandag, april 07, 2008 8:22:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina