donderdag 27 maart 2008

Hè hè.....

Eindelijk gaat het beter. Zowel met Ben als met mij. Ik heb gisteren weer manuele therapie gehad, m'n 2e behandeling, en het moet nu maar eens gezegd worden: mijn manueel therapeut Andries Knoeff is werkelijk geweldig. Hij behandelt me al ruim 15 jaar, en altijd weer knap ik er enorm van op en krijgt hij m'n lijf weer aan de praat. Toen ik gisteren op die behandeltafel lag sprongen de tranen in m'n ogen.....hij wist feilloos de pijnplekken te vinden. Ik kan nu weer vrij normaal de trap op, en de pijn begint te minderen.

Ben heeft gisteren even rust gehad van mij, maar vanmiddag heb ik weer een plas opgevangen. En dit keer is die plas schoon! Geen bloed te zien. Ook eet hij sinds gisteren beter, dus ik heb goeie hoop dat hij nu echt gaat opknappen (voor zolang het duurt dan).

Er breekt een spannende tijd aan: het einde van 2 jaar ziektewet nadert. Mijn werkgever gaat nu met een nieuwe personeelschef bekijken wat ik nog kan, inclusief gedeeltelijk thuiswerken, en wil daar ook het Jan van Breemen Instituut bij inschakelen indien nodig. Volgende week moet ik naar de verzekeringsarts, en ik heb een keuring aangevraagd voor uitbreiding van m'n WAO. Het is zo triest: ik heb perfekt werk, dat op m'n lijf geschreven is, ik word gewaardeerd door collega's en chef, ik zit te swingen en te genieten achter m'n computer als ik werk .....en ik kan het gewoonweg lichamelijk niet volhouden. Maar goed: ik heb dat nu min of meer geaccepteerd. Het moet alleen nog vorm krijgen en geformaliseerd worden.

1 reacties:

Blogger anneke zei...

Hallo Marga,
Eindelijk de tijd genomen om je blog te lezen.Ik schrok er flink van. Liep ook maanden achter. Ik hoop dat alles toch goed komt zowel met Ben als met jou en duim voor je dat je toch nog aan het werk mag blijven. Misschien minder maar alles beter dan niets. Sterkte en XXXX van Anneke

woensdag, april 09, 2008 2:10:00 AM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina