dinsdag 25 maart 2008

+/++ in plaats van ++++

Gisteravond was Ben's urine eindelijk ietsje beter: het vlakje voor bloed verkleurde wat langzamer en dit keer geen ++++ maar tussen ++/+++ en vanochtend tussen + /++ Hij heeft opnieuw een Convenia spuit gehad.

Ik heb met Liesbeth overlegd, en gezegd dat ik nog maar één keer een blaasoperatie laat doen, en daarna niet meer. Want we weten allemaal dat de steentjes weer terugkomen, en bovendien heb je geen garantie dat bij een operatie ook alle steentjes echt verwijderd kunnen worden. Dus dat betekent dat het een "last resort" is, en dat Ben dus af en toe pijn zal moeten hebben als hij een steentje passeert. Ik heb pijnstillers in huis, maar die kan ik alleen in echte noodgevallen gebruiken want nierpatienten mogen eigenlijk geen pijnstillers....

Ik zal dus heel goed de kwaliteit van leven moeten bewaken en gelukkig speelt Ben nog veel, en is hij vaak goed van stemming. Maar ik geef toe, vanaf donderdag heeft hij een paar zware dagen gehad. Hij ziet er hier een beetje zielig uit .... maar hopelijk gaat het nu weer in stijgende lijn.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hij heeft inderdaad dat koppie weer. Komop Benneke.
marijke

woensdag, maart 26, 2008 11:10:00 AM  
Anonymous Nadine zei...

Ah Marga, dat zijn geen fijne berichten....
Hele dikke knuf voor jou en Benneke.

Liefs Nadine.

donderdag, maart 27, 2008 5:03:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina