donderdag 28 februari 2008

Zorg om BenHet gaat niet lekker met Ben. Een maand geleden bracht ik hem naar Liesbeth die niet echt iets kon vaststellen: hij had constipatie dus kreeg een klisma, hij had opgezwollen keelklieren en kreeg een kuurtje doxy en een Tolfedine-spuit. Het ging een paar dagen beter met eten en daarna zakte het weer in.

Tien dagen geleden ging ik met Coco en Joris naar Liesbeth: Coco at alleen nog maar natvoer, en Joris begon ook al rottig te eten (beetje vervelend vanwege z'n diabetes), dus zij allebei een Convenia spuit. Coco is weer helemaal opgeknapt, en ook Joris doet het weer lekker. Maar Ben bleef sukkelen, dus gisteren opnieuw naar Liesbeth. Weer niet echt duidelijk iets mis, maar - gezien de klachten van de andere katten - nu toch ook maar een Convenia spuit voor Ben plus een Tolfedine injektie. En inderdaad ging hij gisteren meteen een stuk beter eten.

Maarrrrrr.... vanmiddag een plas opgevangen (Liesbeth bracht me op het idee), en daar zit flink bloed in. Het gekke is dat hij totaal normaal plasgedrag vertoont. Ik ben nu bang voor z'n nieren. Hij moet binnenkort helemaal binnenstebuiten gekeerd worden, bloed, foto's van alles, en dan ook meteen helemaal kaalgeschoren want hij is weer één grote klittenbaal aan het worden.

Oh Benneke, liefie, wat heb je nu weer aan de hand.........

1 reacties:

Anonymous Nadine zei...

Ah nee.... :-( Kom op Benneke... zet 'em op jochie....

Dikke knuf voor jullie saampies Marga!

Liefs Nadine.

vrijdag, februari 29, 2008 11:49:00 AM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina