zaterdag 2 februari 2008

Ben is jarig!Benneke is vandaag 10 jaar oud geworden. Het is niet te geloven. Vanochtend droeg ik hem naar de keuken voor z'n spuitvoer-maaltijd, en hij drukte z'n kop keihard tegen m'n wang.
Ik schoot vol......

Het gaat weer goed met hem trouwens. Hij is direkt na het bezoek aan Liesbeth uitstekend gaan eten, en gedraagt zich prima. Vandaag toevallig wat minder, maar dat zie ik vaker gebeuren na ca. 4-5 dagen antibiotica.

6 reacties:

Anonymous Katja zei...

Jij gefeliciteerd met Bens verjaardag !!! En Ben ook gefeliciteerd natuurlijk ! Echt, dat had je vier jaar geleden nooit durven geloven....wat een kanjer ! En jij ook natuurlijk, dat je het allemaal voor hem over hebt, elke nacht opstaan voor het bijvoeden, dat je de moed nooit opgegeven hebt enz.

zaterdag, februari 02, 2008 11:23:00 PM  
Anonymous Katja zei...

Ik bedoel zes jaar geleden natuurlijk...

zaterdag, februari 02, 2008 11:24:00 PM  
Anonymous Gatito zei...

Vrouwtje dat hebben we toch maar mooi voor elkaar, lijkt hij te willen zeggen. Prachtig toch? Op naar de volgende 10 Marga, maar dan wel iets gemakkelijker :-).

Knuffel voor het ventje.

Liefs,
Maret

zaterdag, februari 02, 2008 11:48:00 PM  
Blogger marga zei...

Dank jullie wel hoor. Het is een heel apart geval, die Benneke. Toont ook maar weer eens aan, dat verhoogde nierwaarden, vooral bij een jonge kat, nader onderzocht horen te worden. En niet direkt hoeven te betekenen dat de kat binnen no-time de pijp uit is.....mits goed verzorgd inderdaad.
Het is leuk om te zien dat mensen de moeite nemen om te reageren, hier en op het kattenprikbord. Geeft echt een feestelijk gevoel ;-)

zondag, februari 03, 2008 4:14:00 PM  
Anonymous Nadine zei...

Beter laat dan nooit:

Hieperdepiep voor Benneke!!!

Dikke knuffel voor die kanjer ;-D

maandag, februari 04, 2008 7:49:00 PM  
Anonymous Nadine zei...

Beter laat dan nooit:

Hieperdepiep voor Benneke!!!

Dikke knuffel voor die kanjer ;-D

maandag, februari 04, 2008 7:49:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina