vrijdag 29 februari 2008

Ben eet nog steeds

Vanmiddag even gesproken met Liesbeth. Ze was het eens met de aanpak, en stelde me ook een beetje gerust: het bloed in de urine zou ook uit de blaas kunnen komen. De gruisjes/steentjes kunnen de blaaswand beschadigd hebben, vandaar dan het bloed. Omdat hij zo prachtig normaal bleef plassen had ik die mogelijkheid even over het hoofd gezien....terwijl ik dat eigenlijk wel weet.

Vanochtend heel vroeg is m'n zusje uit de USA aangekomen voor een kort bezoek. Ze werd opgehaald door m'n broers, en omdat ze vandaag bij hen zou blijven besloot ik om maar naar Houten te gaan om te werken (ik heb m'n vrije dagen nog hard nodig). Maar ja ...om half 11 opeens telefoon van Ineke: of ze een kopje koffie konden komen drinken om mam en mij te zien ... Gelukkig was Sietse de chauffeur in Houten gebleven om op me te wachten, dus die stond binnen 10 minuten voor de deur. Met een rotgang heeft hij me teruggereden naar Amsterdam zodat ik keurig op tijd was voor dat kopje koffie. Oh wat heerlijk om Ineke weer te zien ....