dinsdag 29 januari 2008

Benneke niet OKwas de conclusie van dierenarts Liesbeth. Hij had behoorlijk wat poep in z'n darm zitten (ik wist dat er de afgelopen week niet voldoende uitgekomen was), z'n keelklieren waren opgezet, uit z'n ogen kwam wat troebel vocht hoewel ze toch niet echt ontstoken zijn. Allemaal dingen die er voor kunnen zorgen dat hij zich niet lekker voelt, en dus niet wil eten. De afgelopen 3 weken heeft hij steeds gekwakkeld, maar blijkbaar breekt het niet door. Hij was ook weer afgevallen.

Hij heeft een klisma gekregen, en werd even in een bench geparkeerd terwijl wij een lekker kopje koffie dronken. Op een gegeven moment zag ik hem persen in de bekende houding, en begon ik iets te ruiken. Dat luchtte op hopelijk. Met een pijnstillende injektie en een ab-kuur voor 8 dagen gingen we weer terug naar huis.
Hij heeft zich heel snel hersteld, is behoorlijk hyper en aandacht-vragend, en heeft vandaag verder flink gegeten.

Door dit uitstapje naar de dierenarts kon ik pas laat starten met m'n werk. Vorige week ben ik weer begonnen met thuiswerken, hoewel ik nóg steeds geen toegang tot het computersysteem heb, en geen telefoon. Ik heb opnieuw gevraagd om uitsluitsel, want over 1 maand verwacht ik een oproep voor een WAO-keuring..... zo lang zit ik nu al in de ziektewet. Het kost behoorlijke "lenigheid van geest" om hier niet van in de stress te schieten, kan ik je vertellen.
Maar oh wat gaat dat thuiswerken lekker. Ik moet trouwens steeds vreselijk lachen om mam, die dan zegt "nee....ik stoor je niet, want je moet werken!" en dan loopt ze bijna op haar tenen langs me heen.

2 reacties:

Anonymous Nadine zei...

Ach, arme benneke.... hopelijk heeft hij het ergste nu achter de rug, en eet hij weer lekker door... ;-)

Fijn dat het thuiswerken zo goed bevalt :-D Ik zie het trouwens zo voor me, je moeder die langs komt sluipen ;-P

Sterkte weer, en een dikke knuf voor Ben!

Groetjes,
Nadine

PS de verhuizing is inmiddels achter de rug, en de katjes vinden het súper!!! Lady vond het vanaf de eerste dag al helemaal leuk, lekker veel ruimte, veel vensterbanken. Ze komt weer helemaal los ;-)) Gaat dus goed met m'n monstertjes ;-D

vrijdag, februari 01, 2008 10:41:00 AM  
Blogger marga zei...

Nadine, wat fijn dat ze het zo naar hun zin hebben. Want dat moet je altijd maar afwachten. Ik vind verhuizen afschuwelijk ....daarom woon ik hier al 23 jaar ...en wat mij betreft plak ik er nog 23 aan vast. Ik wens jou net zoveel woonplezier toe!

zondag, februari 03, 2008 9:17:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina