maandag 19 november 2007

Heerlijk


Vandaag had ik tijdens PM voor de laatste keer hydrotherapie in het verwarmde zwembad. De vorige keren was het geen succes: rugpijn, nekpijn, binnen 5 minuten koud (onbegrijpelijk in een 35 graden bad). Dit keer had ik mijn conctactlenzen uitgedaan zodat ik niet zo krampachtig m'n hoofd boven water hoefde te houden. En jawel ..daar ging ik, heerlijk met m'n hoofd onder water, helemaal ontspannen, en net als vroeger....zo'n 20 jaar geleden. Ik heb heerlijk gezwommen, vaak even rusten, maar vooral langzaam bewegen onder water. Ik vermoed dat ik dus mijn "sport" gevonden heb. Nog even afwachten of de sportzaal nog iets te bieden heeft voor me, want nog steeds wil ik iets op muziek, samen met andere mensen bewegen en plezier hebben. Alleen zijn m'n mogelijkheden verrekte beperkt.

Ook heb ik ontdekt dat mam een blaasontsteking heeft. Ik vermoedde dat er iets niet in orde was (hoewel ze vreemd genoeg geen klachten heeft) dus even een urineonderzoekje gedaan. Een dipstick van de katten wees uit dat er bloed aanwezig was +++ dus de huisarts heeft verder onderzocht en de blaasontsteking vastgesteld. Ze krijgt nu een antibioticum, en oh boy ....door die 4 capsules per dag raakte ze weer helemaal van de rel. Ze probeert krampachtig om zelf de regie in handen te houden, maar dat lukt niet meer. Bovendien heb ik alle pillen onder m'n hoede genomen, dus dat afhankelijke gevoel maakt het extra moeilijk. Vanavond raakte ze weer totaal depressief. En dus heb ik haar aan tafel gezet en zijn we Mensergerjeniet gaan spelen....afleiding mevrouwtje!! en jawel....het werkte. Heb ik ook geleerd op PM ;-)

2 reacties:

Anoniem zei...

ga zo door meiske. missy is trots op dr moeder.

dinsdag, november 20, 2007 9:21:00 PM  
marga zei...

geef missy een kussie ;-)

dinsdag, november 20, 2007 9:25:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina