zaterdag 17 november 2007

Ahhhhh...Amitsa!Lieve Sonja wat ben je toch een schat om me op te peppen met je mail en met deze foto van jullie mooie dame, m'n IsraŽlische pleegkatje Amitsa. Je zou er inderdaad zo bij willen gaan liggen. Dit is precies wat een kat lekker vindt: een steuntje voor het kontje, rug, koppie, en de pootjes die lekker kunnen duwen en trampelen. Dank je wel.

Vandaag een goeie dag gehad: na een uitstekende nachtrust (met 1 maaltijd van Ben om 3.30 uur) gaf ik mam haar ontbijtje en kreeg te horen dat ze heerlijk geslapen had. Ze was opgewekt, en had plannen voor vandaag.

Zelf kon ik vandaag ook veel doen. Ik begin nu goed te merken dat er ruimte is ontstaan doordat ik minder ben gaan werken. Sinds een week of zes begin ik me beter te voelen, weer een beetje mens. Nog steeds heel veel pijn, maar ik voel nu herstelmomenten zodat ik weer een beetje energie heb. Als ik in Houten gewerkt heb, met heel veel plezier overigens, dan ben ik kapot. Maar de volgende dag ben ik weer een beetje bijgekomen zodat ik de dag erna weer naar Houten kan zonder als een dood vogeltje in de taxi te zitten.

Kortom: ik vind dat het wel goed gaat met mij ....

1 reacties:

Nadine zei...

Fijn om te lezen Marga :-)Heerlijk dat het zonnetje weer gaat schijnen binnen...

En wat ligt Amitsa er lekker bij... je zou er zoooo bijkruipen ;-)

Liefs,
Nadine.

maandag, november 19, 2007 8:11:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina