woensdag 24 oktober 2007

Halsoverkop naar de dierenarts

Vandaag was m'n 2e dag dat ik moest tijdschrijven....ieder half uur registreren wat je doet, hoe moe je bent, hoeveel pijn je hebt....en ik bleek weer eens een krankzinnige dag te hebben.
Ik moest werken in Houten, heb intensief gepraat met Jan de taxichauffeur, daarna 's middags naar de manueel therapeut, vervolgens overleggen met mam's familie over de begrafenis van tante Dora en tijdens dat telefoongesprek ging het fout met Ben. Ik had gisteren en vanochtend al gemerkt dat hij plasproblemen had. En dat ontspoorde. Nu weet die familie meteen dat ik niet overdrijf als ik zeg dat ik katten met gezondheidsproblemen heb: hij hoorde Ben schreeuwen.

Ik heb Ben een pijnstiller gegeven, en ben vanavond nog met hem naar de praktijk gereden. Ik weet dat hij niet verstopt zit, en de pijnstiller werkte al wel goed, maar ik wou geen risico en dus voor alle zekerheid naar de DAP voor een antibioticumspuit. Liesbeth is met vakantie, dus ik moest een collega uitleggen wat er precies met Ben aan de hand is. Ik heb hem gezegd: "kijk niet meer naar die status, want daar kom je niet uit. Vergeet je studieboeken en luister gewoon maar naar mij".. Uiteindelijk kwam hij tot de dezelfde conclusie als ik, en heeft de spuit gezet. Meer kunnen we niet doen, behalve duimen dat Ben niet gaat verstoppen door een steentje.

En nu zit ik dan eindelijk even....
Mam ligt in bed. Ze raakt een beetje overprikkeld door alle nieuwe en emotionele dingen. En dus oververmoeid. Morgen weer een PM-dag ... met mij gaat het wel goed geloof ik, maar ja, ze zeggen dat ik heel erg goed ben in ontkennen :-)
Ben verstopt zich ....

4 reacties:

Nadine zei...

Potverdorie Ben, laat je nu alweer je vrouwtje schrikken??? Beterschap voor het manneke, ik duim mee! :-)

Sterkte voor je moeder, en voor jou. Z
olang het okee voelt, stug volhouden ;-P Koppie op hoor!

Knufff!!!
Nadine.

woensdag, oktober 24, 2007 10:52:00 PM  
marijke zei...

Marga stug doorgaan. Ik zou het anders niet meer weten. Wat krijg je veel over je heen, het gaat maar door. Ben benieuwd wat ze van je dagverslagen zeggen daar.

vrijdag, oktober 26, 2007 3:28:00 PM  
marijke zei...

PS Hoe is het nou met Ben?

vrijdag, oktober 26, 2007 3:28:00 PM  
Maret zei...

Goed in ontkennen en over je eigen grenzen heengaan volgens mij!!! Maar het heeft geen zin om te zeggen dat je op jezelf moet letten, dat weet je zelf ook wel. Soms kun je gewoon niet anders dan mee in de molen!! Hoop dat hij snel even stilstaat!

Liefs,
Maret

zaterdag, oktober 27, 2007 5:07:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina