Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 4 augustus 2007

Zieke katers?

Sinds gisteren is het hommeles hier. Joris at 's ochtends nog normaal, maar daarna ging het mis: met moeite kreeg ik een klein beetje voer naar binnen toen ik uit m'n werk kwam. Ik overlegde met Liesbeth of hij misschien iets minder insuline moest hebben, maar dat was geen goed idee. Uiteindelijk werd de beslissing voor mij genomen, want 's avonds at hij 3 hapjes en liep weg. Ik spoot 4 in plaats van 6 eenheden, en 10 minuten later kotste hij alles weer uit plus een haarbal. Ben had ook geen trek, zoals altijd wanneer het warm is. Vandaag meer van hetzelfde. Om 5 uur kon ik mijn bed uit omdat Joris alweer moest overgeven, en sindsdien ben ik druk bezig om af en toe kleine beetjes voer naar binnen te werken, versierd met allerlei snoepgoed zoals gemalen snoepjes of de a/d van Ben waar Joris gek op is. Als dit zo doorgaat zit ik maandag weer bij tante Liesbeth .... volgens mij rijdt m'n auto er vanzelf naar toe.

Die auto .... vanochtend ging ik naar een nieuwe carwash. Onlangs had m'n auto een dure polijst- en waxbeurt gehad, dus ik wil het nu bijhouden. Prachtige carwash, maar m'n puntgave voorruit had na de wasbeurt opeens een rare diagonaal-lopende witte streep. Het vaagste gedeelte kon ik wegpoetsen, maar zo'n 15 cm was absoluut niet weg te krijgen. Baas van de carwash erbij gehaald, de jongen die mijn wagen had voorbewerkt bevestigde dat er niks met die ruit aan de hand was, en dat het echt in de carwash moest zijn gebeurd... Lekker dan ... en onbegrijpelijk. Na mij waren zeker 10 wagens erdoor geweest, en niemand had geklaagd. Men heeft een paar middeltjes uitgeprobeerd zonder resultaat. Zelf heb ik thuis nog wasbenzine, terpentine, en een stripper geprobeerd... Maandag ga ik naar Carglass , en als dat niets oplost dan heeft deze Carwash-meneer een probleem....