Mijn foto
Naam: marga

zondag 5 augustus 2007

Wie niet sterk is ...

... moet slim zijn (en toch ook een beetje sterk hoor).
Ben eet met deze warmte niet, en dat resulteerde gisteren in een grande-total van 14 gram droge brokjes....voor een grote kater past dat nt in een holle kies. Ik had hem al extra a/d met de spuit gegeven, maar vandaag had hij ook dr geen trek in. Met veel gegrom slikte hij het toch wel braaf door terwijl ik - in hetzelfde ritme als zijn nee-gegrom - tegen hem zei "ja-ja-ja"....

Vanavond dacht hij slim te zijn, en had zich verschansd in de tunnel van de witte boom. Daar krijg ik hem nooit uit, want hij klauwt zich vast met z'n nagels en hij is sterker dan ik. Dit was dus mijn oplossing (klik op de foto en hij vergroot):

6 reacties:

marijke zei...

Ha, ha, ha, je hebt de hele boom omgekeerd, nou daar moet je toch ook behoorlijk sterk voor zijn. Wat zal hij op zijn neus hebben gekeken!!!

dinsdag, augustus 07, 2007 12:20:00 PM  
Anoniem zei...

hoi Marga...
sorry dat ik het zeg maar ik ben blij dat Guusje niet de enige is die niet wilde eten met het warme weer... Ze vertikt het gewoon iets te eten... (behalve natuurlijk de gegrilde zalm maar dat ga ik haar niet elke keer geven) ze is gewoon een verwende muts (sorry ik bedoel natuurlijk LIEVE verwende muts) hahaha...
groetjes Rienie

dinsdag, augustus 07, 2007 10:47:00 PM  
marga zei...

Guusje weet heel goed waar ze "ziektewinst" kan behalen ;-) Stukje zalm is niet te versmaden natuurlijk ... Ik hoop dat ze nu weer beter eet?

dinsdag, augustus 07, 2007 11:11:00 PM  
Anoniem zei...

Hoi Marga...

inderdaad... Guusje weet me aardig te "bespelen"... nog steeds trap ik erin... maar nu het iets minder warm is eet Guusje weer... niet veel maar wel genoeg...
liefs Rienie

woensdag, augustus 08, 2007 6:07:00 PM  
Nadine zei...

Whahahha, sterk zat hoor!! Lekker puh ;-))))Dit weer is ook niks voor 'em he? Hoewel wij het zonnetje missen deze zomer, is voor Ben wel goed. Hopelijk heeft de afkoeling z'n trek weer opgewekt!

Beterschap voor Joris!

Knuffie voor al je lieffies, en eentje voor jezelf. Wat een tegenvaller voor je in je andere post... hopelijk kun je het gat opvullen en er vrede mee krijgen. Sterkte!

Groetjes Nadine.

woensdag, augustus 08, 2007 9:11:00 PM  
Maret zei...

Jeetje Marga, toch wel een beetje sterk ja. Maar een heel goede oplossing. Nou aan het weer zal het nu niet liggen als hij niet wil eten, wat een vreselijke zomer! Maar goed, we moeten het er maar mee doen.

Fijn weekend nog en maandag moet ik weer beginnen.

donderdag, augustus 09, 2007 10:41:00 AM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina