dinsdag 21 augustus 2007

Ik kan het nog

Het pand naast ons wordt gerenoveerd, al sinds februari of zo. Alles binnen tegen de vlakte behalve de buitenmuren. Klereherrie dus, maar liever nu alles in n klap opgeknapt dan dat we 10 jaar lang met klussende nieuwe buren komen te zitten. De bewoners aan weerskanten van het pand hebben behoorlijk last, maar iedereen lijkt iets te hebben van "laten we vooral niet teveel zeggen, anders wordt de ellende alleen maar erger".
Gisteren kon ik onmogelijk buiten op m'n balkon zitten. Er werd gewerkt met een enorme cirkelzaag, en natuurlijk moest daarom de radio ng harder dan anders. Ik hield me in omwille van mijn medebewoners. Maar vanochtend werd het me opeens te gortig. Ik probeerde te slapen - toegegeven....het was 10 uur - maar de herrie maakte dat onmogelijk. Ik hoorde de buren nogal bedeesd aan de andere kant roepen "kan die radio wat zachter, wij wonen hier toch ook?"... en zag dat ze probeerden om over het hek te klimmen....wat natuurlijk niet lukte...de sukkels...want er bestaat toch ook nog zoiets als een voordeur? Ik schoot in de kleren, en ben even op bezoek gegaan. Ik geloof dat ze me 2 straten verder konden horen. Resultaat: radio ging uit, en de rest van de dag heerste een weldadige rust. Zelfs de cirkelzaag hield er ploteling mee op. Zouden ze in proteststaking zijn gegaan?

3 reacties:

Dicky zei...

Hoi Marga,

Groot gelijk hoor dat je even je spierballen hebt getoond :-).
Sommige mensen hebben teveel gelezen in het boek alleen op de wereld.
Ik kan mij er ook zo aan ergeren dat je met anderen verplicht mee moet "genieten" van hun lawaai.

Ik hoop dat ze onder de indruk blijven Marga.

Doeiiiiiiiii liefs ook voor mams

Dicky

donderdag, augustus 23, 2007 11:40:00 AM  
marijke zei...

Goed gedaan Marga, dit soort terreur hoef je niet te ondergaan. Er staan hier op het ogenblik twee grote heikranen, dus het is hier in stereo heien, kan je misschien even langskomen? :-):-)

vrijdag, augustus 24, 2007 5:20:00 PM  
marga zei...

Och marijke, mijn autoriteit reikt niet verder dan de beperkte hersencapaciteit van deze kerels....vandaag moest ik alweer optreden.....het werkte precies 2 uur, en toen begonnen ze uit arren moede zelf maar te zingen, oorverdovend, totdat de radio er weer bij aangezet werd voor de nodige begeleiding...

vrijdag, augustus 24, 2007 11:24:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina