Mijn foto
Naam: marga

donderdag 26 juli 2007

Swingen en verdriet

Sinds vorige week word ik door Ed naar m'n werk gereden, want zowel Fred als Jan zijn op vakantie. Het was even wennen, en de eerste dag durfde ik niet met m'n natgeregende voeten in die glanzende Mercedes te stappen...er liggen namelijk spierwitte matten op de vloer van de auto ! Ed moest lachen. Hij heeft een reservemat in de achterbak; de auto is z'n trots en precies ingericht zoals hij het lekker en mooi vindt. Hij heeft ook een scherm waarop de actuele fileinformatie te zien is, of.....zoals vanochtend: een film van het optreden van Froger-Joling-Gordon in de Arena. Het beeld wordt uitgeschakeld zodra de auto gaat rijden helaas (en terecht), maar bij stoplichten weer even kijken en lekker meezingen. Toen we voor de deur stonden en ik eigenlijk moest uitstappen was er net een lekkere meezinger. Collega's zagen ons swingen in onze stoelen, en gingen verwonderd naar binnen...
TaxiAmsterdam.nl

Gisteren was een voor mij verdrietige dag. Ik had eindelijk op mijn werk het langverwachte gesprek met Personeelszaken, mijn chef, en Henny,de manager van CAGA (het centrum dat zich binnen het Jan van Breemen Instituut bezig houdt met arbeidsrevalidatie). Henny heeft het woord gedaan, ik hoefde eigenlijk niets te zeggen. Er blijkt nog steeds categorisch nee gezegd te worden tegen thuis werken..... en dat betekent voor mij dat ik niet meer zal kunnen blijven werken zoals nu. Ik moet nu samen met Henny de opties gaan bespreken, en dan gaat er een voorstel naar mijn werkgever. Waar ik op uitkom weet ik niet. Maar er zal nu snel moeten worden ingegrepen voordat ik volledig stukdraai. Het is onbegrijpelijk: mijn vervoer is perfekt, mijn werk is hartstikke leuk en op mijn lijf geschreven, ik krijg bijna dagelijks complimenten en blije reakties van collega's met wie ik nu een heel gezellig en warm contact heb....maar mijn lijf wil niet meer....

's Middag hoorde ik tijdens een introduktiegesprek op het JBI voor de Pijnmanagement dat de groepsbehandeling pas eind oktober gaat starten. Dat duurt dus nog heel lang.

2 reacties:

marijke zei...

Marga wat rot toch dat je lijf je zo in de steek laat. Dat wordt weer een moeilijke tijd voor je. Knuffel.

vrijdag, juli 27, 2007 12:56:00 PM  
Anoniem zei...

Hoi Marga...
tuurlijk is je werk belangrijk maar op dit moment is je lijf, jij dus véééél belangrijker. Ik wil je dan ook heel veel sterkte toewensen in de komende periode.
liefs Rienie

vrijdag, juli 27, 2007 8:09:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina