maandag 30 juli 2007

Fietsen en Anastacia

Ik ben het spuugzat! Dit is geen leven meer. Als ik werk heb ik het een paar uur naar m'n zin, kan ik even kletsen in de auto met " m'n mannen " en vervolgens klap ik 's middags totaal in elkaar van vermoeidheid en pijn in m'n lijf. Ik probeer het slikken van pijnstillers zo lang mogelijk uit te stellen, of te beperken tot 1 keer per dag een soort cocktail van pillen die nog enigszins redelijk werkt.

En stiekumweg begin ik ook weer aan te komen. Ik beweeg veel te weinig: vroeger ging ik op de fiets naar m'n werk, en deed ik een paar keer per week boodschappen op de fiets. Nu zit ik op m'n krent in de auto, achter m'n bureau, en thuis om weer bij te komen. Dit gaat niet veel langer meer zo. Donderdag ga ik praten over hoe nu verder.

Ik probeer opnieuw (want het was een beetje weggezakt) om iedere dag even een beetje tijd voor mezelf te nemen, en iets prettigs te doen. Vandaag heb ik fietsen op de hometrainer gecombineerd met luisteren naar muziek van Anastacia, en dat gaat zo opeens een stuk prettiger.

Als ik toch 'ns een héél klein beetje ook van dat figuur zou kunnen krijgen ;-)

en misschien ook nog wat van haar vechtlust......
Na het fietsen voelde ik me trouwens wel wat prettiger.

8 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Nog even en ik krijg B.R.E.I.N achter me aan.... :-)
Vanwege te uitvoerig testen van een laptop.

maandag, juli 30, 2007 9:35:00 PM  
Anonymous Anoniem zei...

Joh, het is moeilijk, probeer inderdaad toch te genieten van de kleine dingen.

dinsdag, juli 31, 2007 11:56:00 AM  
Anonymous Anoniem zei...

Moet nog steeds wennen aan dit blog, sorry. marijke

dinsdag, juli 31, 2007 11:57:00 AM  
Anonymous Anoniem zei...

Hoi lieve Marga,

Ik wilde dat ik wat voor je kon doen, je hebt zoveel voor mij gedaan en ik kan je niet helpen. ik kan je alleen heel veel sterkte toewensen en hopen dat het snel weer beter met je gaat.
Een hele dikke knuffel van Rienie en een pootje, een knufje en een likje van Guusje

dinsdag, juli 31, 2007 7:21:00 PM  
Anonymous Nienke zei...

"en misschien ook nog wat van haar vechtlust......"
Die vechtlust heb je volgens mij genoeg Marga, wat betreft je katten / je moeder / jezelf ....
Ik hoop dat alle therapieë etc je helpen om (voor een gedeelte) van je pijn af te raken. Dat je er af en toe doorheen zit is niet gek, maar daar zal die Anastacia ook wel eens last van hebben hoor.
Kopjes van 2 zonnebadende katjes en de groetjes van hun vrouwtje !

woensdag, augustus 01, 2007 6:15:00 PM  
Anonymous Maret zei...

Tja meisje, dat figuurtje teken ik ook voor, maar dat zal wel nooit meer lukken :-). Ik zit nu in de vakantie iedere dag [jawel!] 's ochtends een half uur tot een uur op de hometrainer. Laptopje voor mijn neus met daarop een leuk serietje dat ik volg en een uur is echt zó voorbij. Misschien ook een idee ipv muziek? Na volgende week begint het werken weer en dan zak ik weer terug tot 3x per week, maar ik wil het wel volhouden want hoewel ik soms geen zin heb, voel ik me daarna ook lekker van "yes, toch maar weer gedaan". Maar ik hoop wel dat je een wat prettiger indeling kunt krijgen met tijd om inderdaad ook leuke dingen te doen. Dat is zó belangrijk.

Liefs,
Maret

zaterdag, augustus 04, 2007 8:10:00 PM  
Blogger marga zei...

@Maret
Wat onmtzettend knap dat je dat trainen zo volhoudt. Ik zit altijd vol excuses om het "vandaag" maar even over te slaan. En het geheim is natuurlijk om het desondanks vol te houden en tóch te doen. Vervelende is dat mijn weegschaal kapot is gegaan, niet meer gerepareerd kon worden (hele dure die op 50 gram nauwkeurig weegt .... voor de katten belangrijk, niet voor mij zozeer ;-)en nu zijn zew op zoek naar een vervanger voor me. Als je kunt zien dat je afvalt is dat altijd een goeie stimulans vind ik. En nu doe ik het "in the blind" ...

zondag, augustus 05, 2007 2:23:00 PM  
Anonymous Anoniem zei...

Chappie

donderdag, april 02, 2009 7:53:00 PM  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina