Mijn foto
Naam: marga

donderdag 24 mei 2007

Stoelen....

Hoezo dit is ons huis? het huis van mam en mij? ....
Vandaag kwam ik thuis, en voor de tweede keer vond ik dit:

Vreemde opstelling van stoelen. Mam's sta-op-stoel (die electrisch omhoog gaat of achterover) stond gebarricadeerd door een eetkamerstoel. Ze biechtte op dat ze niet in haar stoel kon zitten toen ze vanochtend opgestaan was omdat Joris er languit in lag, met het zonnetje op z'n buik. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen hem er uit te zetten, en heeft de eetkamerstoel er maar voor gezet om toch bij haar spulletjes in de vensterbank te kunnen en wat tv te kunnen kijken. Zo moeder, zo dochter: de keren dat ik op een klein krukje achter m'n pc zit in plaats van in mijn riante bureaustoel zijn inmiddels niet meer te tellen.
Cats rule !!!!