Mijn foto
Naam: marga

maandag 6 november 2006

Sorry Marijke ! Ik kreeg natuurlijk weer van alles op m'n dak.
Ben heeft zich zaterdagochtend echt zorgelijk gedragen. Niet alleen blazen naar Joris, maar later ook ruzie zoeken en vechten. Niks voor Ben, maar ik heb het hem eerder zien doen toen hij pijn moet hebben gehad. Ik heb ze niet meer alleen gelaten, en heb flink met de Feliway spray rondgespoten, want Joris en Ben zaten te bakkeleien, maar Coco vloog er ook al op af....klaar om te gaan loeien en volkomen in de stress te schieten. Dat escaleert hier dan heel snel als ik er geen stokje voor steek. Aangezien ik hier in huis nog steeds de baas ben, was het snel afgelopen.....
Benneke heb ik apart genomen, ik heb met hem gepraat (iets dat ik sinds de dierentolk meer doe met hem, en wat nog lijkt te werken ook...mogelijk alleen maar in mijn hoofd).
Met tussenpozen van een uur liet ik hem toch 3 spuiten voer eten. En tegen de avond was hij weer opgeknapt en begon te eten. Hij met last van die blaas gehad hebben, toch weer een steentje dat gepasseerd was? Ik raak er niet van in de stress, maar alert ben ik natuurlijk wel. Het is rot voor die knul, maar zolang het bij incidenten blijft gaan we toch maar niet opereren nog. Zondag en vandaag heeft hij als een bootwerker gegeten....

Mijn balkonnetje heeft nu alleen nog potten met heideplanten en conifeertjes. Alle bloeiende planten zijn weg, en de varen heb ik op zolder gezet. Mooi is-ie h?

Morgen weer werken: 4 dagen heen en weer met de auto. Vorige week was het prut: 2.5 uur onderweg om 3 uur te werken.....