Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 4 november 2006

Ben is in staking. Ik kijk in m'n schrift: waar hij een tijd geleden nog 60-70 gram brokjes at, is het tegenwoordig 40-50 gram. Gisterochtend deed hij een te kleine plas, wat hij later wel weer goedmaakte. Hij at toen vrij goed, zoals altijd bovenin z'n klimboom terwijl ik al pratend tegen hem het bakje dan moet vasthouden totdat hij echt op gang is. Dus ik ging gerust naar m'n werk.
Toen ik thuiskwam ging hij weer enthousiast eten om het meteen daarna allemaal weer uit te kotsen, nog net niet op m'n hoofd..... en daarna begon hij aan een flinke dip. Steeds meer protest als ik hem oppakte, weinig eten. Vannacht is hij niet van m'n bed af geweest, weigert nu alle eten, jammert als ik hem oppak en vecht tegen zijn spuiten. Hij blaast tegen Joris als die aan hem snuffelt. Allemaal geen goede tekens. Toch is hij erg aanhankelijk naar mij, dus legt nog wel contact gelukkig. Ik ken hem ook van vroeger (slechte) dagen dat hij volkomen in zichzelf gekeerd bleef. Hij heeft wel goed geplast, dus zit niet verstopt .... Ik zal het moeten afwachten.

Gisteren ontving ik een nieuwe (gratis) doos met 100 insuline-spuiten. Uitstekende service van Trio Medical. Omdat ik het toch niet juist vind dat er niet-werkende spuiten geleverd worden door de fabrikant heb ik ook BD (Becton Dickinson) gebeld. En die sturen mij een containertje zodat ik veilig een foute spuit naar hen kan opsturen voor onderzoek. Benieuwd wat daar uit gaat komen.