Mijn foto
Naam: marga

maandag 30 oktober 2006

Wat is dit toch waardeloos ... ik kan de rust niet in mezelf vinden om hier iets te schrijven. Ik krijg mails van ongeruste mensen. Er is niks aan de hand, ik heb alleen het gevoel dat ik achter mezelf aanren. M'n hele leven ligt ondersteboven. Het wankele bouwwerk van privé-leven en werken dat ik jarenlang overeind wist te houden is in mekaar gedonderd. Ik moet weer opnieuw opbouwen, en dat kost tijd. voorlopig werk ik 4 dagen per week gedurende 3 uren ...en wat is dat nu helemaal ? Dat zou ik toch moeten kunnen, maa het valt vies tegen.

Joris is weer ziek geworden. Gebruikt al weer een week antibiotica voor z'n bovenste luchtwegen. Als het dit keer niet helpt, dan gaat Liesbeth navragen of de Aerokat te gebruiken is voor een diabetes katje. Want dit schiet niet op.

Ben heeft af en toe nog een te kleine plas, maar doet het verder heel aardig, en ook Coco houdt zich prima.

Mam weet zich staande te houden. Ze vindt het een "gekkenhuis" maar dat komt vooral omdat alles opeens anders is. Ze redt zich hier goed, en probeert zoveel mogelijk bij te dragen.