Mijn foto
Naam: marga

dinsdag 3 oktober 2006

Vanochtend moest ik bij de arbo-arts verschijnen. Ik geloof dat ik haar een beetje de wind uit de zeilen had genomen: er was weinig meer voor haar te verlangen doordat ik in zo'n snel tempo iedere 3 weken een dag meer was gaan werken. Ik zei dat ik nu voorlopig eerst wil wennen aan 4 dagen (van 3 uur) werken, plus mijn dagelijkse leven eindelijk een beetje op orde wil brengen, want alles stond tot nu toe in het teken van werk. Huishouden en boodschappen bungelden erbij, maar zo kan het niet blijven natuurlijk. Pas als dat ook op de rails staat, dan ga ik met halve uurtjes per dag verder uitbreiden. Dit keer werd WAO niet genoemd, en toen ze van mij wilde horen of ik dacht per 1 december 4x5 uren te werken heb ik gezegd dat ik dat betwijfel maar niet onder druk gezet wil worden. Ik zie wel waar het schip strandt ... en hou mijn werkgever goed op de hoogte. Zo .... die hobbel genomen.

Joris is sinds zondagavond weer verbeterd. Hij krijgt nog wel antibiotica, maar ik kan hem weer normaal insuline spuiten gelukkig. Ben leek hem gisteren even af te lossen, want die weigerde eten, dus een afspraak met Liesbeth gemaakt voor vanmiddag. Zodra ik de telefoon neerlegde begon die schooier te eten..... aan het eind van de dag was het niet geweldig, maar alla. Vandaag gaat het al weer een stukkie beter.

Sinds zondag moet ik op het katje van m'n buurman passen. Hij belde dat hij tijdens familiebezoek acute rugproblemen had gekregen en in het ziekenhuis was opgenomen. Twee jaar geleden had hij al een fikse hernia-operatie, dus ik hoop dat het meevalt .... allereerst voor hem, maar arme Jerry zit maar alleen. Ik ga 3 keer per dag even een half uurtje met haar spelen, maar morgen begint mijn werk weer dus dan heb ik 's ochtends toch echt geen tijd. Ze is gelukkig (helaas) weinig gewend, dus toen ik gisteren met een grote pauweveer kwam aanzetten ging ze compleet uit haar dak. Ook het laserlampje is favoriet.