Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 30 september 2006


Arme Joris is toch ziek. Donderdagochtend zat hij nog met smaak te eten, en kon ik normaal insuline spuiten. En daarna ging hij in staking. Harde brokjes gingen er niet meer in. Met veel moeite kreeg ik 's middags wat natvoer naar binnen. Gelukkig kon ik even met Liesbeth overleggen wat ik met de insuline moest gaan doen, want voor je het weet zit je met een kat in een hypo.... Liesbeth wou hem voor het weekend nog zien als het niet verbeterde, en dus zat ik gistermiddag weer (voor de 2e keer deze week) op de praktijk. Gelukkig dat ik toch gegaan ben: hij heeft een fikse keelontsteking met flink opgezwollen lymfeklieren, en verhoging 39.2
Dus een antibioticumkuur en een pijnstiller, die ik uiteraard bij elkaar in n capsule stop (dus hoeft Joris maar 1 keer te slikken). Vandaag hielp dat nog niet veel, en moest ik hem echt helpen met eten. Hij is geen spuitjes gewend zoals Ben, dus bij hem heb ik een andere methode: niet spuitvoeren maar vingervoeren .... en dat werkt bij Joris gelukkig wel een beetje. Nu net om 22.00 uur heeft hij voor het eerst met smaak weer gegeten gelukkig.

Mijn rug en heup hebben me weer een slapeloze nacht bezorgd. Ik kan beter blijven lopen of zitten, maar ja ....dat kan k niet. Vandaag daarom een tempur oplegmatras gekocht. In de winkel hartstikke duur (ca. 500), maar bij het schuimplastic-huis bij mij om de hoek (zo'n oud familiebedrijfje) kost het maar een fractie: 60.- Dus ik hoop dat ik beter slaap vannacht.