Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 19 augustus 2006

Voel me nog behoorlijk gammel, maar het gaat weer. Gisteren kostte het moeite om niet in paniek te raken....ik zag het niet meer zitten. Het lijkt wel niet te mogen op een of andere manier, en voorzag al weer een ziekmelding komende dinsdag. Maar het valt gelukkig mee.
Alles is verklaarbaar: ondermijnd door langdurige stress gaat je weerstand achteruit en krijg ik klappen op m'n gevoelige plekken: rug en heup, en nu m'n overgevoeligheid voor allerlei stoffen. Ik durf eigenlijk niet goed te eten, angst dat het weer mis gaat. Wou maar dat het 28 september is als ze die complete test gaan doen. Tot dan moet ik maar duimen dat het goed gaat.

Ben is vanochtend eindelijk gaan eten. Gisteren wou hij niks: op de hele dag 10 gram. We waren dus solidair. Ik heb moeten vechten om de spuiten en meds erin te krijgen maar dat is gelukt. Heb nog nét dat beetje mentaal overgewicht, maar ik ben wel op m'n hoede. Hij gromt zó vervaarlijk.....

Joris doet het geweldig goed, maar vandaag lijkt hij een beetje meer honger te hebben, en is z'n vacht een beetje spijkerig. Misschien een beetje ontregeld. Ze zeggen dat je een suikerkat leert "lezen" en ik denk dat het klopt.

Vanochtend voelde ik me wel even heel gelukkig: om 6 uur stond ik na alle ellende van gisteren met een kop koffie in m'n hand (die me vrij goed smaakte) terwijl alle drie m'n katjes heerlijk aan het smikkelen waren, en de vogels buiten keihard zongen. Tel uw zegeningen .....