Mijn foto
Naam: marga

maandag 28 augustus 2006

Vanochtend voor de verandering weer eens naar tante Liesbeth, de dierenarts. Met 2 katten dit keer: Joris en Coco waren aan de beurt voor de jaarlijkse APK. Ben had die op 8 augustus al gehad toen hij kaalgeschoren werd.
Coco mankeerde niets, mooie vacht, kniegewrichten (lichte Patella Luxatie) waren een beetje stijf, en verder kwam ze met vlag en wimpel door de keuring .... mijn meisje!!
Chip gecheckt, wormenpil gegeven, vaccinatie tegen nies, en nagels geknipt. Ze is weer om door een ringetje te halen.
Joris eigenlijk hetzelfde verhaal, maar hij moest eerst even een glucose-controle krijgen. Was laag (3.5) !! dus ik moet minder insuline gaan spuiten. Hij was weer 200 gram aangekomen (nu 6.3 kg) en is nu bijna op z'n oude gewicht. Het gaat goed met hem; zijn lijf is aan het herstellen.

Ben wist niet wat hem gebeurde....het hele huis voor hem alleen!

Morgen weer werken. Derde week, en dan vrijdag een evaluatie.

Nog een leuk vooruitzicht: woensdag komt Ellen die zorgt voor "mijn Missy" hier voor het eerst op bezoek. Kijk ik echt naar uit.

Vandaag m'n mailboxen en foto's opgeruimd op m'n laptop.
Kwam deze oude foto tegen van mijn zusje Ineke in de USA. Vind ik zo prachtig.