Mijn foto
Naam: marga

dinsdag 22 augustus 2006

Triomf !! Ondanks ups en downs zat ik vanochtend in de taxi. Vervangende chauffeur, ontzettend aardige man ook weer. In 45 minuten was ik op m'n werk, en dankzij het geanimeerde gesprek vloog de tijd. Lekker gewerkt (maar nog heel traag en stumperig), kennis gemaakt met m'n nieuwe chef, en om 12 uur weer terug en in 55 minuten thuis. Deze week is het nog steeds vakantie dus mazzel.

Ik krijg sterk de indruk dat "men" denkt dat ik dit niet lang volhoud, maar dat zullen we dan nog wel eens zien.....Afgelopen weekend was ik af en toe zo beroerd dat het me allemaal niks meer kon schelen, maar zodra ik me beter voel dan ben ik er weer helemaal klaar voor. Hah!

Ben's antibioticumkuur slaat goed aan: de ++++ bloed is nu op de dipstick niet meer te meten. Maar Liesbeth ziet onder de microscoop nog wel een paar rode bloedcellen,dus het is nog niet helemaal over. Volgende week herhaling van de controle. Ben eet weer lekker na een aanvankelijke dip, maar is wel "aan de dunne". Gelukkig heeft hij geen broek meer :-)