Mijn foto
Naam: marga

vrijdag 18 augustus 2006

Sinds gisteren ben ik ziek. Jezus wat voel ik me beroerd. Ik had heel aardig gewerkt, beetje de draad opgepakt, en ging met een tevreden gevoel naar huis. In de auto was het weer heel gezellig, maar halverwege de rit begon ik me niet lekker te voelen. Leek een beetje op wagenziekte hoewel de chauffeur ernaar streeft om z'n passagier zodanig te vervoeren dat-ie denkt thuis op de bank te zitten....
Ik moest toen ik thuiskwam meteen weer weg naar een apotheek aan het andere eind van de stad, op de fiets, maar ik kon mezelf nauwelijks vooruitkrijgen. 's Avonds visite want mam was jarig. Ik zat er als een vaatdoek bij. En 's nachts was het raak. Leek nog het meest op acute voedselvergiftiging, maar ik herinnerde me dat ik de afgelopen 2 weken al een paar keer een waarschuwing had gehad. Ik vermoed dat dit een voedselallergie is. Dacht ook de boosdoener te weten: sinds 2 weken gebruik ik bijna dagelijks brie op brood. Vanochtend de allergoloog gebeld waar ik al 20 jaar kom, en ik zat een uur later al bij hem. Hij heeft wat gegoocheld met een mespuntje brie, en dat in een kerfje op m'n arm aangebracht. Reaktie was te verwaarlozen. Dat is het dus niet.
Pas op 28 september kan ik een complete voedselallergie-test laten doen. Tot die tijd voel ik me een beetje leven met een tijdbommetje...kan toch moeilijk op water en brood gaan leven. Op dit moment drink ik alleen water....brood hoef ik niet.

Ik ben nu mam's warm eten aan het koken ... ik zal je mijn gevoel besparen.
Ben voelt zich denk ik hetzelfde als ik. Eet nauwelijks door de antibiotica.
Ik weet nu nog niet hoe ik vanochtend Joris keurig heb ingespoten met insuline, en Ben vechtend z'n meds en spuitvoer heb gegeven. Hij wou niet, maar het moest!