Mijn foto
Naam: marga

dinsdag 15 augustus 2006


Neeeeee, deze wagen kwam vanochtend niet voorrijden om 8.15 uur. Wel een stevige Mercedes met een uiterst aardige meneer. Hij heeft een eenmans taxibedrijf, dus dit is mijn vaste chauffeur, maar heeft vervanging indien nodig. Ondanks een wegafsluiting was ik in 55 minuten op m'n werk. Dat zal na de vakantie anders worden. Er was 1 collega aanwezig van m'n vorige werkplek, ik werd verder vriendelijk ontvangen, heb gesprekken gevoerd over wat ik ga doen, en met het hoofd personeelszaken mijn UWV-werkhervattingsplan doorgenomen. Er is nu nog weinig te zeggen over de mogelijkheden. Vervolgens heb ik nog een klein uur ouderwets kunnen werken, grappig genoeg voor de australische klant die nu nog hier in Nederland zit. Precies na 3 uur stond m'n wagen weer voor de deur, en in 3 kwartier was ik thuis. Al met al was ik tevreden. Maar ik merk al dat ik rustig aan moet doen, want hoewel ik heel energiek en vrolijk hier binnenstapte was ik daarna gevloerd en heb de rest van de middag geslapen.