Mijn foto
Naam: marga

maandag 14 augustus 2006

Het lijkt weer overgewaaid. Gisterochtend werd Ben na dat gedruppel op de bak rustig. Lekker bij mij geslapen, en pas om 14.30 uur weer een plas gedaan. Ook nog gepoept, maar desondanks geen aandrang daarna. En toen deed hij niks meer..... Nu heeft hij het wel eens geflikt om 36 uur niks te doen, dus ik maakte me nog niet ongerust. Eten was meteen een stuk minder gisteren, nog maar 53 gram i.p.v. die krankzinnige 110 gram de dag ervoor. Gelukkig deed hij vanochtend weer normaal een plas, en eet weer flink.
Ik realiseer me wel dat het maar goed is dat ik weet wat er aan de hand is in die blaas. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, en normaliter zou je toch al snel bij de dierenarts zitten. In zijn geval durf ik het even af te wachten. Had wel graag een plas opgevangen om op bloed te checken, maar die schooier heeft het in de gaten, en wacht tot ik zelf zit te plassen ;-)

Het regent .....


PS: jaja, niks overgewaaid!!
Z'n plasgedrag en z'n eten mogen dan wel weer normaal zijn, maar eindelijk kon ik vanavond wat plas opvangen. De rotterd knijpt meteen de kraan dicht als hij me voelt, maar ik had genoeg. En zoals ik al vreesde: er zit bloed in z'n plas.
Heb Liesbeth al een mailtje gestuurd en zal haar morgen vanuit de taxi bellen...lekkere timing van meneer Ben! Vraag is: kan ik nog een paar dagen wachten of het bloed vanzelf weer verdwijnt, of moet ik meteen met antibiotica beginnen....we zullen het wel horen.
gggrrrrrrrrr