Mijn foto
Naam: marga

zondag 28 mei 2006

Hmm, gisteren was ik wel goedgemutst.....vandaag is het een beetje prut. Ik doorloop een leerschool die ik graag gemist had. Ik begin m'n naiviteit een beetje te verliezen (misschien wel goed) en begin te leren dat ik me in juridische steekspelletjes vooral niet dingen persoonlijk moet aantrekken. Het valt niet mee om me te realiseren dat dit probleem met m'n werkgever nog wel eens een enorm lang verhaal zou kunnen gaan worden. Ik heb me voorgenomen om te proberen - als de kruitdampen opgetrokken zijn - nog steeds op mijn 2 benen recht overeind te staan.....en ik hoop dat het me lukt.

Met Joris gaat het volgens mij wel aardig. We hebben nu een goede routine. Het spuiten gaat goed, en het eten was nog het minst moeilijk. Ik gaf hier toch al eigenlijk "free-feeding" maar dan wel op verzoek (ik kan hier immers geen voer laten staan vanwege 3 verschillende dieten). Ik heb alleen het tijdstip van de twee natvoermaaltijden vlak voor het insuline-spuiten een beetje moeten aanpassen....
Hier is ons schema (en Joris houdt zich er naadloos aan: 3/4 kuipje natvoer en 40 gram brokjes per etmaal):


6.30 uur:
1 kwart kuipje natvoer + daarna insulinespuit (2 eh) + 4 snoepjes
daarna nog bodempje brokjes

12.00 uur:
bodempje brokjes (doet m'n moeder...ik werk)

14.30 uur:
1/2 van een kwart kuipje natvoer plus bodempje brokjes

17.30 uur:
bodempje brokjes

18.30 uur:
1 kwart kuipje natvoer + daarna insulinespuit (2 eh) + 4 snoepjes
daarna nog bodempje brokjes

22.00 uur:
1/2 van een kwart kuipje natvoer plus paar brokjes

24.00 uur:
bodempje brokjes

3-4 uur:
bodempje brokjes

En het lijdend voorwerp ligt intussen een groot deel van de dag zo: