Mijn foto
Naam: marga

zondag 1 januari 2006

We konden genieten van een schitterend siervuurwerk dat boven de daken te zien was. Zonder geknal. Verder bleef het hier net als de afgelopen 2 jaar rustig.
Mam heeft de jaarwisseling gered dankzij 2 paracetamol.
Ik had voor de katten zoals altijd een tent gemaakt van 2 stoelen en een deken, maar alleen Ben heeft er onder gelegen tot kwart voor 12. Toen dook hij samen met Joris onder mijn bedje. Coco bleef rustig maffen in haar tunnel.

Ben heeft besloten om het nieuwe jaar tegendraads te beginnen. Ik kan er blind op vertrouwen dat hij niks van de andere katten jat. Maar vanochtend begon hij opeens aan het blikvoer van Joris, die effe niet hoefde vanwege een eerder uitgespuugde haarbal. En toen ik een brokje van Coco liet rollen vrat Ben dat ook op. Nu zou je denken dat hij honger heeft....niets is minder waar. Hij riep om eten rond 5 uur, 7 uur en 8 uur, maar met veel misbaar is er uiteindelijk maar 13 gram in totaal naar binnen gegaan.... dus de spuiten hebben de gaatjes maar weer even gevuld.

En nu ga ik terug naar bed met een ontbijtje. Nog een beetje bijslapen.