Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 31 december 2005

Ik wil toch echt even m'n weblog netjes afsluiten voor dit jaar.
Blij dat dit jaar (bijna) achter de rug is. Het heeft niet veel goeds gebracht. Veel spanning, en veel schrik en verdriet. De manier waarop ik met alles omgegaan ben stemt me wel tevreden. Dat zou ik positief kunnen noemen. Er zijn dingen gebeurd die grote impact hebben gehad, en nog hebben. Laat ik er maar over ophouden.....

Afgelopen donderdag zijn we nog op bezoek geweest bij Missy.
Zie haar Weblog voor foto's.Mijn katjes liggen genoegelijk te snurken. Ben ligt al in de tent die ik ieder jaar in de hal maak voor ze: daar hebben ze het minste last van het vuurwerk. De tent is altijd weer een groot succes ... ze vinden het heerlijk om er in te liggen.

Dat het momenteel goed gaat met de katjes maakt me heel gelukkig. Ben's urine is iedere week in orde. Geen glucose+ en geen bloed. Joris blijft een beetje kwakkelig, maar toch niet zo dat we naar tante Liesbeth moeten. En Coco trekt zich nergens iets van aan, en gaat gewoon haar eigen gang.

Mijn huis begint langzaam te veranderen: dingen van mam vinden een plekje, maar wel op zo'n manier dat ik er vrede mee heb en het gezellig vind. Ik let er goed op dat ik mezelf niet vergeet in mijn neiging om het mam naar de zin te maken. Het kost wel een heleboel tijd. De 2 weken vakantie die ik nu heb zal ik hard nodig hebben.

Ik wens iedereen een heel gezond en gelukkig nieuw jaar!