Mijn foto
Naam: marga

woensdag 7 december 2005

Gisteren was een vrij relaxte dag. Gewoon gewerkt. Ik had afgelopen weekend - vraag me niet hoe - een brief voor mijn werkgever gemaakt waarin ik mijn kwaliteiten op een rijtje zet. Dit in verband met de komende reorganisatie waarbij ik grote kans loop m'n baan kwijt te raken. Gisteren heeft m'n chef er even naar gekeken en nog een spetterende slotzin toegevoegd (ontzettend aardig van hem) want zelf ben ik blijkbaar niet assertief genoeg. Ik denk dat ik voor april meer weet.

Vanochtend een plas van Ben opgevangen en met gloednieuwe dipstick gecontroleerd. Glucose dit keer negatief .... yessss. Dat leert me dat Ben in tijden van stress zeer mogelijk positief test, en ook heel snel weer negatief kan zijn. Geen paniek dus. Die kat houdt je wel wakker zeg....

Vandaag een vrije dag: mam moet hoognodig naar de dokter want ze houdt vocht vast. Dikke pijnlijke benen en piepende ademhaling, al tijden. Nu ik haar "in m'n klauwen" heb is het makkelijker om haar naar een arts te krijgen. Gelukkig vindt ze haar nieuwe (mijn) huisarts heel erg lief.

Gisteren kregen we foto's van een nieuw familielid. Mijn amerikaanse neef(je) werkt bij de luchtmacht en is in Europa gestationeerd. Hij en z'n vrouw hebben een gezonde dochter gekregen. We zijn ontzettend blij. M'n zus voelt natuurlijk heel dubbel: gelukkig met haar kleinkind, maar verdrietig dat ze er (nog) niet bij kan zijn. Dat krijg je als je familie verspreid over de wereld zit.