Mijn foto
Naam: marga

woensdag 14 december 2005

De dagen na het bezoek aan de huisarts - wat overigens prima verliep - stortte mam in. De pijn in haar benen werd zo erg dat ze nauwelijks kon lopen. Overleg met de huisars leverde toestemming voor een pijnstiller op, plus een verwijzing voor fysiotherapie om haar te mobiliseren. Gaat volgende week beginnen: therapie aan huis.
Dit weekend moest ik dus zonder mam op bezoek bij mijn broer in het revalidatiecentrum, en de olgende dag bij tante Dora in het verpleeghuis. Krijg er een beetje de slappe lach van....waar ik m'n tijd mee doorbreng...

Maandag weer eens naar Liesbeth want Ben had een ontstoken oog. Ik voelde het al een week aankomen, en zondagavond had hij opeens een flink pus-oog. Uit ervaring weet ik nu dat ik niet hoef te hopen dat het vanzelf over gaat. Dit keer heeft Liesbeth's collega (die veel met ogen doet) ernaar gekeken en een swab test van z'n oog gedaan. Wordt ogpestuurd naar het lab voor een kweek. Want het is immers nu al de 3e keer in circa 5 maanden geloof ik. Het zalfje werkt uitstekend. Na 1 dag begon het al op te knappen. Vandaag ziet het er pirma uit, maar ik weet dat ik dan toch nog een paar dagen extra door moet gaan.

Gisteren kwam ook nog het lab aan huis om bij mam bloed te prikken. Dus ik moest eerder naar huis van m'n werk. Dat gaf me de gelegenheid om spullen te gaan verhuizen van mam's slaapkamer naar de eetkamer (die nu mijn slaapkamer is). Het leek onbegonnen werk, maar uiteindelijk was het klaar en zag het er prachtig en netjes uit. Ik ben heel tevreden. Beetje bij beetje krijgt "ons" huis gestalte.