Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 10 september 2005

't Is wel een erg lang verhaal geworden hieronder. Maar ik moest het even van me afschrijven.
Vanochtend deed m'n rechterschouder zeer: zo'n klein kindje is best zwaar.
Om 7.10 uur vanochtend belde de aannemer al, om te vertellen dat hij gistermiddag voor één keer niet zelf had "afgesloten" omdat hij naar een vergadering moest. Hij was gisteravond nog naar de plek des onheils geweest en had mensen van de politie en de gemeente gesproken. Zijn mannen had hij vanochtend een uitbrander gegeven. Mogelijk hebben die kerels gewoon om 4 uur alles laten vallen omdat ze ervan baalden dat ze iedere dag eerst hun machines moeten schoonmaken. Er blijken jongeren 's avonds alle machines vol met klei te gooien, zodat er niet meer me te werken valt. We hebben vastgesteld dat er geen enkel excuus is om een potentieel gevaarlijk situatie achter te laten. Ik ben benieuwd.....