Mijn foto
Naam: marga

vrijdag 30 september 2005

Ik schijn vakantie te hebben, maar merk er niet veel van. Het is druk.
Vanochtend ben ik naar m'n nieuwe tandarts geweest, die mij in januari eigenlijk een nieuw leven gegeven heeft...zo voelt dat wel. Dankzij zijn behandeling is de pijn in mijn gezicht aan het verdwijnen, ben ik weer energieker, en ben ik ook gaan afvallen. Ik sta nu op 450 mg Tegretol (i.p.v. 1200 mg) per dag, en ik ben van bijna 85 kg gezakt naar 67.5 kg. Dit alles dankzij zijn kundigheid.
Vanochtend zou hij een nieuwe kroon zetten: opnieuw bleek mijn oude tandarts prutswerk verricht te hebben. Onverwachts bleek ik ook nog - alweer - een wortelkanaalbehandeling nodig te hebben. De kroon maakt mijn tandarts zelf, en binnen anderhalf uur was alles volkomen pijnloos achter de rug. Zelfs de verdovende injektie voelde ik niet.

Voordat ik wegging om 8 uur had Ben nog niet geplast. Thuisgekomen om 10.00 uur wl (ik herken de plasplek: Joris was al geweest, en Coco heeft altijd op haar vaste plek een heel klein plasje). Maar daarna heeft Ben zo'n keer of 4 op de bak zitten hurken zonder resultaat. Dus niet verstopt, maar wel aandrang. Geen constant teruggaan naar de bak, geen lang gegraaf. Dit gebeurt eigenlijk vaker de laatste tijd. Momenteel ligt hij gelukkig rustig te slapen, maar dat is dan ook weer niet goed, want nu ga ik zitten denken dat hij zich beroerd voelt en pijn heeft... wat ben ik een vreselijk mens.....zorgen zorgen zorgen..

Ik kreeg een leuk berichtje van Ellen over Missy, en dat staat nu op Missy's Weblog

Morgen komt Ineke .... yesss!!!

Hier nog twee dikke vriendjes (die af en toe de laatste tijd ook wel eens mot hebben).