Mijn foto
Naam: marga

woensdag 28 september 2005

Ik met gewoonweg even hier schrijven. Het komt er steeds niet van. Drukte, plotselinge ontwikkelingen....

Ben is eindelijk medicijnvrij: de doxy-kuur sloot hij vorige week af. Een dag later stopte ik ook maar met de Primperid, en gisteren met de zalf in z'n oog. Het ziet er al sinds vrijdag goed uit, en ik moest dan nog een paar dagen langer doorgaan.
Eten gaat redelijk, maar niet meer van die mooie hoeveelheden boven de 50 gram. Hij is dan ook 100 gram afgevallen, weer terug op 7.10 kg. Maar alla...hij zit weer lekker in z'n vel.

Mam maakt emotionele tijden mee. Ze had gezegd dat ze zo'n heimwee naar ons - mij en de katten - had gehad, en dat ze eigenlijk daardoor afgeknapt was. Toch is ze van plan om na het bezoek van mijn zusje Ineke en haar man weer terug naar huis te gaan, om het nog n keer te proberen. Lukt het dan weer niet, dan trekt ze definitief bij me in. Vanochtend echter liet ze zich ontvallen dat ze in "haar hoofd met wat dingen bezig is" maar dat het nog erg chaotisch is. Ik wacht het dus maar rustig af, en bereid me voor op de mogelijke mededeling dat ze niet meer terug naar huis gaat.

Overmorgen komen Ineke en Richard aan. Ik heb vakantie gelukkig. Ze zullen op en neer moeten pendelen tussen Beverwijk, waar zij logeren, en Amsterdam naar mam (en mij). Zondag ga ik met Richard al vroeg op pad: op de fiets. Niet een amerikaanse 10-speed, maar een onvervalste oma-fiets heb ik voor hem weten te lenen....hah! ik zal hem eens Amsterdam laten zien.

Hier mam, tussen de bloemen. Klik op de foto.
Ik zou er zelf slaap van krijgen ;-)