Mijn foto
Naam: marga

donderdag 15 september 2005

Ben durfde of kon gisteren niet eten. En hij begon te worstelen tegen de spuiten.
Hij was misselijk, knabbelde aan de bladeren van de klimboom, en kotste potverdorie een tijdje later zo'n rotblad uit....
Ik heb in overleg met Liesbeth Primperid gegeven tegen de misselijkheid (had ik nog in huis). In totaal at hij gisteren 5 gram ... zucht.
Ook begint Joris met hem te vechten. Ik weet niet waarom. Jaloezie omdat hij ook a/d wil? of vanwege alle zorg die Ben krijgt? Ik probeer Joris en Coco allebei ook voldoende aandacht te geven, maar ja: Joris mag gewoon geen a/d vanwege zijn gruis.

's Avonds belde mijn mamaatje. Huilend vroeg ze of ze over 2 dagen een paar dagen bij mij mocht komen om uit te rusten. Last van haar rug, en oververmoeid. Nou, als ze zo iets vraagt dan is het echt al heel erg. Dus niks 2 dagen wachten (ze wou me niet overvallen)en anderhalf uur later zat ze weer hier.

Kortom: er gebeurt genoeg hier.
En voor Maret, die opeens opviel hoe lief Joris eruit kan zien, hier een foto die ik net maakte van hem. Geen tijd om mooi te bewerken.... maar klik op de foto en je ziet hem groter en in een witte achtergrond.