Mijn foto
Naam: marga

donderdag 25 augustus 2005

Ik steel even een moment...tussen de rinkelende telefoons, het maken van een avondmaaltijd waarvan mam roept "héééérlijk !!!", het spuitvoeren van Benneke plus het behandelen van z'n flink ontstoken oog, het aanhoren van m'n broer Hans, het bedenken hoe m'n dag van morgen er uit moet zien, de 2 huizen van buren waar de planten verzorgd moeten worden (goddank regent het anders had ik er ook nog een grote tuin bij) en en en....oh ja, ik heb ook nog vakantie deze week. Hah!

Ik had niet eens tijd om mijn bezoek aan Missy op m'n weblog te zetten. Heb ik net gedaan. Mam staat nu af te wassen, en daarna moet ik weer aan de slag.

Mijn oudste broer Hans is ingestort: hij is rolstoelgebonden, en nu voor praktisch 100% bedlegerig geworden. Mijn jongste broer en ik hebben al eens eerder ingesprongen in het voorjaar, toen het ook fout dreigde te gaan. Nu is het echt mis, en zijn we opnieuw nodig. Maar dit keer is Thuiszorg aangevraagd....duurt alleen wel 2 weken voordat die begint. Hans heeft inmiddels morfine gekregen tegen de pijn, en dat helpt een klein beetje. Hij wordt echter iedere dag slechter, en het is een vraagteken waar dit eindigt. De bedoeling is om in een goede revalidatie-instelling te komen met een zwembad, waar hij volgens de laatste inzichten behandeld kan worden. Het feit dat hij zelf arts is helpt niet echt....hij heeft zeer duidelijke meningen over die behandeling. Het duurt natuurlijk een tijd voordat een opname gerealiseerd kan worden, als ze hem tenminste nog nemen... en anders ????

Ik probeer het hoofd boven water te houden. Mam blijft gelukkig hier, zodat ik me niet hoef af te vragen hoe het met haar gaat. Het is tenslotte haar zoon.
Nu snappen jullie waarom ik een tijd stil bleef. Ik ga weer....