Mijn foto
Naam: marga

vrijdag 26 augustus 2005

Het is erg moeilijk om nee te zeggen tegen iemand die zo ontzettend in de penarie zit als mijn broertje Hans (ik ben de oudste tenslotte dus ik zeg broertje). Toch is het heel belangrijk dat ik grenzen stel. Niemand koopt er iets voor als ik inklap. Bovendien heeft Hans altijd al de neiging gehad om alles en iedereen in te schakelen als hij iets nodig heeft. Voordat ik het weet is mijn hele denken en vooral doen in beslag genomen door hem en zijn problemen.
Ik heb dus een houding als ik bij hem kom van "OK, wat moet er gebeuren....even aanpakken".. Ik heb erbij gezegd: "kun je vast oefenen voor als de Thuiszorg gaat beginnen, want die hebben ook geen tijd".....
Al met al ben ik toch van vanochtend 8.30 uur toen ik op de fiets stapte tot vanmiddag 16.30 bezig geweest met 's ochtends bij hem werken, en 's middags hier lunch maken, Benneke verzorgen (oogje is nog steeds niet goed en Herman heeft me al een afspraak bij Liesbeth gegeven voor maandagochtend vroeg), notities en brieven voor Hans typen en posten....
Maar toen.....toen kon ik toch even van de zon profiteren. Samen met Benneke die een oud krukje dat ik van zolder heb gehaald echt een heerlijke ligplaats vindt. Probleem is: wat doe je als je zo groot bent...waar laat je je hoofd???
Als je op de foto klikt krijg je hem groter te zien.