Mijn foto
Naam: marga

dinsdag 12 juli 2005

Vorige week maandag - na de hittegolf - bracht ik mam terug naar huis. Maar toen ik gistermiddag bij haar kwam voor ons gezellige zondagmiddagje, met 2 zelfgekookte maaltijden bij me, kon ze weer mee terug naar Amsterdam.....Want terwijl zij boven haar middagslaapje deed was haar koelkast kapot gegaan. En aangezien zelfs ik niet op zondagmiddag een nieuwe koelkast uit m'n mouw schud, bleef me niks anders over dan haar mee te nemen. Het leek net of ze niet weg geweest was......

Vanmiddag een nieuw apparaat gekocht en dat wordt zaterdag bezorgd. Kan ze maandag weer naar huis...Heen en weer, heen en weer......
Vanmiddag zei ze dat ze zat te overwegen om hier maar in te trekken. Ik heb haar gezegd dat een kapotte koelkast geen goede beweegreden is. Dat probleem wordt gewoon opgelost, en dan kan ze verder gaan proberen hoelang ze het nog redt. Maar het moment nadert.....