Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 30 juli 2005

Vandaag verhuizen mijn lieve buurtjes: Hella en Peter, met kinders Joris, Bente en Melle. En....Harrie de rooie kater, de aanloop-wegloopkater. Hij is er nog steeds. De afgelopen weken, na zijn ontsnapping en terugkeer , hield iedereen z'n hart vast of het zou lukken hem binnen te houden. Met een druk gezin, op een trappenhuis, met 2 kleine kindertjes, viel dat niet mee. Harrie lag werkelijk constant op de loer om een spurt te nemen, bliksemsnel naar beneden. Waarom hij niet snapt dat hij op een zo drukke doorgaande amsterdamse weg niets te zoeken heeft ???

Vanochtend vroeg regende het nog pijpestelen, maar nu is het droog, staat de verhuiswagen voor, en zit Harrie veilig op het balkon. Het takelen is begonnen. Als allerlaatste gaat Harrie morgen het pand verlaten en wordt hij weer met het gezin in Haarlem verenigd. Dus nog even duimen dat alles goed blijft gaan. Aandacht is er wel voor Harrie: de kinders moesten vanochtend getroost worden dat Harrie echt z'n mandje, kattenbak en eten en drinken bij zich mocht houden tot morgen.


Kleine Melle (dat blonde krullenkopje onderaan het touw) helpt mee met takelen: hij regisseert alles en staat als een volleerde verhuisman naar boven te schreeuwen dat de volgende lading naar beneden kan....


Update: volgens mij is Harrie vanmiddag samen met de laatste lading toch ook vertrokken naar Haalem. Ik denk dat ze hem niet konden missen en hem hier niet alleen nog een hele nacht wilden laten zitten.
Lieve Harrie, het ga je goed daar in Haarlem!!! Pas goed op jezelf!