Mijn foto
Naam: marga

zaterdag 30 juli 2005

Speciaal voor Christel (lief dat je ernaar vraagt): Ben is precies 24 uur stil geweest, met een soort bedeesd klein piepje i.p.v. een luide kreet. Ik moest dus goed opletten als hij wilde eten, want hij waarschuwt mij door hard te miauwen. Na die dag was het plotseling weer gewoon de grote kat met een grote mond ....
En ... je vraagt er zelf naar: inderdaad eet hij momenteel weer niks. Duwt niet eens zijn neus in de brokjes om eens te ruiken. Dus ik geef hem extra spuiten... Tot nu toe lukt dat vrij goed, dus hij is nog niet zo beroerd als de vorige keer. Vreemd hoor, vroeger had hij geen last van de warmte.

Zusje Ineke komt op 29 september aan in Nederland, met haar man. Ze blijven 2 weken. Ik had daarom al 2 weken vakantie geclaimd begin oktober. Maar ga nu toch proberen om in augustus nog een weekje te krijgen.....mam zou nog graag een keertje naar het strand van Zandvoort willen. Lekker luxe op een ligbedje liggen. Vorig jaar kwam er niks van, maar nu ga ik het proberen (joost mag weten hoe ik haar uit die ligstoel overeind moet krijgen....maar goed, sterke mannen genoeg op het strand). Ze vond het altijd zo heerlijk daar, onder de parasol, appeltaart met slagroom en koffie, lekkere broodjes......