Mijn foto
Naam: marga

maandag 25 juli 2005

Hier verharen de katten inderdaad ook vreselijk. Ik kam ze iedere dag, hoewel dat bij Ben niks voorstelt met die vettige vacht. Hij weigert om zich te laten kammen. Ik ben nu regelmatig gewoon aan het knippen.

Nee ik denk niet dat Ben's probleem een haarbal was. Hij heeft 1 keer pasta gehad, maar daar reageert hij meteen weer supergevoelig op: eet de rest van de dag niks meer. Nee, het was ordinaire poep. Als je vanaf maandagnacht tot vrijdag niet gepoept hebt dan ga je daar last van krijgen. Vrijdag wat keutels, zaterdag een dun drolletje en YESSS zondagochtend een giga mensenformaat-drol....dankzij extra lactulose. Dus dat probleem lijkt zich op te lossen.

Vanaf vandaag breng ik niet meer dagelijks verslag uit aan mijn dierenarts. Ik zal Ben's gewicht goed in de gaten houden. Heb online een weegschaal gekocht die op 50 gram nauwkeurig weegt. Nu nog meer eten........