Mijn foto
Naam: marga

vrijdag 6 mei 2005

Amitsa ontwikkelt zich razendsnel. We worden dagelijks op de hoogte gehouden, en ik geniet van de foto's. Ik kan het niet laten om jullie mee te laten kijken. Dit kleine kriebeltje en haar verzorgers verdienen een beetje extra publiciteit :-)Met mijn broer gaat het wat beter. De afgelopen week (maar het is pas donderdag, dus ik zeg het zachtjes....) hoefde ik niet naar hem toe om te helpen. Hij kon zelf weer de draad een beetje oppikken, en de gebruikelijke huishoudelijke hulp 2x per week lijkt nu even voldoende. Het gaat heel moeizaam, maar het lukt. De dagelijkse hulp heeft hem blijkbaar een duwtje in de goede richting gegeven. Hij kan ook iets beter slapen dankzij een ander antidecubitusmatras, en hij krijgt een andere technisch adviseur die opnieuw gaat kijken naar een geschikte zitting voor zijn electrische rolstoel.
Meteen heb ik het gevoel alsof ik in de vrije tijd zwem....grappig is dat.

Iets totaal anders:
Ik moet hier eens vragen (hoewel ik waarschijnlijk geen antwoord krijg omdat er volgens mij geen mannelijke lezers zijn hier) hoe het toch komt dat als een man met z'n baby in het wandelwagentje gaat wandelen, dat hij dan de wagen maar met n hand vasthoudt. Bijvoorbeeld linkerhand in rechterhoek van de beugel zodat hij eigenlijk nst de wagen loopt. Alsof hij niet echt bij die baby hoort....
Ik zie dat echt heel vaak als ik 's ochtends naar m'n werk fiets. Curieus toch?

Vandaag is Alice vertrokken naar de USA. Naar mijn zussie!!! Alice heeft indertijd contact met mij gekregen n.a.v. een gruiskat van haar. We bleven mailen, en samen hebben we later Elwood opgehaald uit het asiel, de prachtige kater die zo tragisch overleed. Hier is de link naar de pagina die ik over hem maakte..
Alice heeft een heel leuk contact gekregen met mijn zus, en nu gaan ze samen 2 weken optrekken. De bofkont.... Alice en Ineke, als jullie dit lezen: ik wens jullie heel veel plezier, en ik ben stinkjaloers :-)) Have fun!