Mijn foto
Naam: marga

woensdag 15 december 2004

Vanochtend stond zoals gewoonlijk radio Noord-Holland aan terwijl ik met een duffe kop koffie inschonk voor mezelf en het natvoer voor Coco en Joris ging klaarmaken. Ik hoorde dat Bernhard - buiten weten van Beatrix en de RVD - een interview aan de Volkskrant had gegeven dat na zijn dood gepubliceerd mocht worden...
Terwijl ik luisterde naar de extra 2 dochters die hij blijkt te hebben spoot ik gedachtenloos de Lactulose in Joris z'n bakje...en opeens begon een zesde zintuig alarm te slaan. Ik had Joris de dosis van Ben gegeven ... waardoor arme Joris waarschijnlijk 3 dagen aan de dunne geweest zou zijn. Pffft....net op tijd ontdekt.

Hij moest het vanochtend nog een keer ontgelden: ik had wel keurig mijn bed opgemaakt, maar vergeten om de nestbedden van de katten netjes neer te leggen. Dus Joris was maar bovenin geklommen, heel onwennig en verontwaardigd, en Ben stond hulpeloos eromheen te draaien ....geen plaats meer voor hem...